Αναλήψεως 5
Πανόραμα
Θεσσαλονίκη, τ.κ. 55236

E-Mail: info@zoespa.gr
Τ. 2310 309040

 • slider-image

  1 of 5

 • slider-image

  2 of 5

 • slider-image

  3 of 5

 • slider-image

  4 of 5

 • slider-image

  5 of 5

Υπηρεσιες

Η ZOE SPA MANAGEMENT δραστηριοποιείται στο χώρο των Εναλλακτικών θεραπειών
και στη διαχείριση - συνολική λειτουργία Spa ξενοδοχειακών μονάδων.
# Δείτε Περισσότερα

Zoe Therapies

Zoe Therapies

Υπηρεσιες

Υπηρεσιες

Τουρισμός Ευεξίας

Τουρισμός Ευεξίας

Οφέλη

Οφέλη

Consulting

Consulting

εμπειρια

Η εξειδικευµένη εκπαίδευση και η πολυετής εμπειρία αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για τη δηµιουργία και ανάπτυξη κερδοφόρων μονάδων Spa

# Δείτε Περισσότερα

 • slider-image

  1 of 1

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ZOE SPA MANAGEMENT δραστηριοποιείται στο χώρο των Εναλλακτικών θεραπειών και στη διαχείριση - συνολική λειτουργία Spa ξενοδοχειακών μονάδων.

Επίσης, προσφέρει ολοκληρωµένη συµβουλευτική υποστήριξη σε οργανισµούς και εταιρίες.

Η εξειδικευµένη εκπαίδευση και η πολυετής εμπειρία αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για τη δηµιουργία και ανάπτυξη κερδοφόρων μονάδων Spa, στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Drop us a line.

«Οι Άνθρωποι μπορεί να μη θυμούνται τι έκανες ή τι τους είπες... αλλά πάντα θα θυμούνται πως τους έκανες να νιώσουν!»

Ο στόχος μας, είναι φεύγοντας να έχουν μνήµες στο σώµα τους, στο μυαλό τους και στην ψυχή τους. «Κάτι»... που θα τους ξαναγυρίζει πίσω χωρίς να ξέρουν τι...

Η ανάμνηση θα τους ακολουθεί....

# ZOE SPA MOTTO

Zoe Spa Management

Zoe Spa Management

Πολυετής Εμπειρία

Εταιρικό Έντυπο

Εταιρικό Έντυπο

Download (pdf)

Εταιρικό Έντυπο

Εταιρικό Έντυπο

Download (pdf)

spatherapies

Πηγή Κουμαντσιώτη

HOLISTIC THERAPIST

zoe-circle

Γεώργιος Χωλίδης

CEO

Οι άνθρωποι

Οι άνθρωποι που έχουν το όραμα και την ενέργεια, για να ιδρύσουν μια εταιρεία είναι το πιο σημαντικό κομμάτι αυτής και τελικά αυτοί με τους οποίους θα συν-εργαστείτε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Our Journal

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
admin • Σεπτεμβρίου 12, 2014

OΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ
admin • Σεπτεμβρίου 12, 2014

Categories

Γεώργιος Χωλίδης/ CEO

Ο Γεώργιος Χωλίδης διακρίνεται για τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία του σε Ελλάδα και Γερμανία.
Γνώσεις εμπειρία και διακρίσεις με πρωτιές σε επίπεδο Management, Υ/Κ. Διακρίσεις στο ανώτατο επίπεδο Million Dollar Round Table.
Γνώσεις ως μέλος της Limbra International, μέλος της GAMA, μέλος της Industrie und Handelskammer (IHK) Γερμανίας, με πιστοποιήσεις Finanzberater (Γερμανίας),Διοίκηση πωλήσεων, Marketing και Μελέτη Διαφόρων Μορφών Χρηματοδότησης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία.
Εμπειρία ανεκτίμητης αξίας, μετά από 25 έτη συνεχούς και πολυσχιδούς δραστηριότητας στο επιχειρείν, ως Unit Manager, Διευθυντής καταστήματος, Περιφερειακός Επιθεωρητής, Διευθυντής πωλήσεων.
Ακούραστα και επίμονα, όλα αυτά τα έτη της ενασχόλησής του έχει ένα όραμα, που μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίζουμε.
Το χαμόγελο των πελατών μας… το δικό σας χαμόγελο… όταν με τη βοήθεια, τη βαθειά αντίληψη και τη διορατικότητά μας, ξεπερνάμε μαζί τα απρόοπτα.
Το χαμόγελο ικανοποίησης των συνεργαζομένων επιχειρηματιών, όταν σε κάθε θέμα που τους απασχολεί δίνουμε τη λύση. Πρακτική, λιτή, τεκμηριωμένη και αποδοτική!

Πηγή Κουμαντσιώτη / HOLISTIC THERAPIST

Η Πηγή Κουμαντσιώτη είναι Εναλλακτική, Ολιστική Θεραπεύτρια.

Εκπαιδεύτηκε στην Life Therapy Academy στην Ολιστική θεραπεία και έχει ειδικότητα στην Ρεφλεξολογία, στο Shiatsou, στην Κινέζικη Παραδοσιακή Ιατρική, στο Λεμφικό μασάζ (Λεμφική Αποκατάσταση) και στο Παραδοσιακό Ταιλανδέζικο μασάζ.
Επίσης έχει ειδίκευση στην σωματική Αποτοξίνωση και σε θεραπείες με βεντούζες, ζεστές πέτρες (Hot Stones) και Moxa.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Κρανιοιερής θεραπείας, Σωματικής ευφυΐας και Συμβουλευτικής.
Είναι εκπαιδεύτρια στις εναλλακτικές θεραπείες.
Εργάζεται από το 2006 ως θεραπευτρια και παράλληλα έχει αναπτύξει και είναι υπεύθυνη σε spa ξενοδοχείων.
Η εμπειρία της στις Ολιστικές θεραπείες και η επαφή της με εκατοντάδες ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια, την οδήγησαν στην συνεργασία της και στο κοινό όραμα με τον κ.ΧΩΛΙΔΗ και την εταιρείας ZOE spa management.

Zoe Therapies

Zoe Therapies

visit the site!

ΣυνεργασίεςCapsis Hotel ThessalonikiEkies All Senses Resort Chalkidiki


Hotel Kriopigi Chalkidiki

Γίνε Spa Therapist, πιστοποιήσου και δούλεψε την άνοιξη του 2018!

Alt Text
“Η Zoe Spa Management σε συνεργασία με τον Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και το Κ.Α.ΕΛ.Ε ανακοινώνει για πρώτη φορά τον Πιστοποιημένο Κύκλο Εκπαίδευσης, Spa Therapist στην Θεσσαλονίκη και στα Χανιά Κρήτης!”

Η εξειδίκευση στις μέρες μας είναι το κλειδί για να μπορέσουν οι νέοι άνθρωποι να αποκτήσουν τις γνώσεις που τους χρειάζονται με ΣΤΟΧΟ την εύρεση εργασίας.
Στην Ελλάδα της κρίσης, ο τουρισμός είναι μία από τις λίγες πηγές της οικονομίας που ακόμα μπορεί να φέρει έσοδα και κέρδη.

Ένα κομμάτι του τουρισμού είναι και οι υπηρεσίες ευεξίας (wellness). Για να κατακτήσουμε την ποιότητα και το κέρδος σ’ αυτό το κομμάτι χρειάζονται άνθρωποι εξειδικευμένοι.

Ο Spa therapist είναι μια ειδικότητα που αντίθετα με πολλές άλλες, έχει πολύ μεγάλη ζήτηση και καλές αμοιβές.

Μέσα από την εμπειρία μας, στην διαχείριση και οργάνωση Spa σε ξενοδοχειακές μονάδες, αντιληφθήκαμε το κενό που υπάρχει στην ικανότητα επάνδρωσης των χώρων αυτών λόγω της έλλειψης προσωπικού.

Ο κύκλος περιλαμβάνει εκπαίδευση σε τεχνικές μάλαξης που είναι απαραίτητες να υπάρχουν στον κατάλογο ενός Spa. Π.χ. χαλαρωτική μάλαξη, μάλαξη βαθέως ιστού (Deep tissue), λεμφικό μασάζ, μασάζ κεφαλής, hot stones, foot massage, cupping massage κλπ.

Εκτός από τις τεχνικές όμως, που φυσικά είναι απαραίτητες, οι σπουδαστές εκπαιδεύονται στον κώδικα συμπεριφοράς και στα πρωτόκολλα λειτουργίας ενός Spa .

Ας μην ξεχνάμε ότι σε ένα Spa ξενοδοχείου θα έρθουν άνθρωποι με διαφορετική κουλτούρα, διαφορετικές συνήθειες και γνώσεις. Ο άνθρωπος που θα τους υποδεχθεί και θα τους φροντίσει μέσα στον «μαγικό» χώρο του Spa, θα πρέπει να έχει πολλές και ειδικές ικανότητες. Π.χ. Να είναι ευγενικός, χαμογελαστός, να ξέρει τεχνικές, αλλά επίσης να μπορεί να προτείνει, την κατάλληλη τεχνική για τον πελάτη που ζητάει τη βοήθεια του.
Ο Spa therapist θα χρειαστεί να εξυπηρετήσει κάποιον πελάτη ίσως μια και μοναδική φορά. Είναι απαραίτητο λοιπόν μέσα σε 30’, 40’, 60’ λεπτά, να καταφέρει να αφήσει τέτοια «μνήμη» στο σώμα του ώστε ο πελάτης να θέλει να ξαναζήσει μια εμπειρία σαν αυτή.
Μοναδικά του εφόδια για να το πετύχει αυτό είναι, η γνώση και η εξειδίκευση, πράγματα που θα αποκτήσει με πρόγραμμα και δουλειά.

Έτσι οδηγηθήκαμε στη δημιουργία κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων, με αντικείμενο εκπαίδευσης την εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών σε Spa .

SPA THERAPIST CERTIFIED TRAINING

Alt Text

Πάρε τώρα το μέλλον στα χέρια σου - Σπούδασε Spa Therapist με τους κορυφαίους επαγγελματίες και βρες άμεσα εργασία!

Η Zoe Spa Managment ανακοινώνει για πρώτη φορά τον Πιστοποιημένο Κύκλο Εκπαίδευσης Spa Therapist στην Θεσσαλονίκη και στα Χανιά Κρήτης !

Εφοδιάσου με τις κατάλληλες γνώσεις μέσα από τα εκπαιδευτικά πιστοποιημένα σεμινάρια του Zoe Spa Management και χτίσε μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του τουρισμού και όχι μόνο.

Ο τουρισμός είναι μια μεγάλη και γρήγορα αναπτυσσόμενη βιομηχανία. Πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα, αποτελεί μια και ίσως τη μοναδική «βαριά» βιομηχανία της χώρας. Η ανάπτυξη της μας οδηγεί όλους σε ανάλογες διαδικασίες ατομικής και συλλογικής εξέλιξης, τόσο στο χώρο της εργασίας όσο και στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης.
Ένας πολύ σημαντικός τομέας είναι οι εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας, ευεξίας, χαλάρωσης και ομορφιάς που παρέχονται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των ξενοδοχείων σε όλη τη χώρα (Spa, Κέντρα Eυεξίας κτλ).

Η εταιρεία Zoe Spa Management δραστηριοποιείται στο χώρο των Εναλλακτικών θεραπειών και στην οργάνωση, διαχείριση και συνολική λειτουργία Spa ξενοδοχειακών μονάδων, ποιοτική εκπαίδευση και υποστήριξη θεραπευτών με σκοπό την απασχόληση σε spa ή και σε εναλλακτικά θεραπευτήρια. Επίσης προσφέρει ολοκληρωμένη συμβουλευτική υποστήριξη σε οργανισμούς και εταιρείες. Η εξειδικευμένη εκπαίδευση και η πολυετής εμπειρία αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για τη δημιουργία και ανάπτυξη κερδοφόρων Spa στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Στα πλαίσια της επαγγελματικής εξέλιξης, η Zoe Spa Management, προωθεί την έναρξη ενός νέου κύκλου σεμιναρίων εκπαίδευσης και κατάρτισης επαγγελματιών με την ειδικότητα του Spa Therapist.

ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 300 ΩΡΩΝ

Ο κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει τη θεωρητική προσέγγιση των εναλλακτικών θεραπειών αλλά και την πρακτική εξάσκηση αυτών μέσα στο χρονικό διάστημα των οχτώ(8) μηνών (300 διδακτικές ώρες, θεωρία και πρακτική).
Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι θα διδαχθούν και θα εξασκηθούν πάνω στις εξής θεραπευτικές τεχνικές και πρακτικές:

• Μυϊκή Επεξεργασία Βαθέως Ιστού
• Χαλαρωτικό Μασάζ
• Λεμφικό Μασάζ
• Hot Stones
• Cupping Therapy (Θεραπεία με Βεντούζες)
• Ινδικό Μασάζ Κεφαλής
• Μαζάς Κοιλίας/ Παχέος Εντέρου
• Αρχές Ρεφλεξολογίας & Shiatsu
• Φροντίδα Προσώπου και Σώματος με Φυσικά Προϊόντα
• Ανατομία, Φυσιολογία, Παθολογία
• Κώδικας Συμπεριφοράς και Πρωτόκολλα Λειτουργίας Spa

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα, ώστε να εξυπηρετούνται και οι εργαζόμενοι.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη και στα Χανιά Κρήτης.

Το συγκεκριμένο πακέτο σπουδών απευθύνεται σε Εναλλακτικούς Θεραπευτές, Αισθητικούς αλλά και σε όσους θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και πρακτική εκπαίδευση πάνω στην ειδικότητα του Spa Therapist και σας εξασφαλίζει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΤΥΧΙΑ.

Όσοι ενδιαφερόμενοι πραγματοποιήσουν εγγραφή έως και την Κυριακή 15/10 θα επωφεληθούν έκπτωση 10%.

OΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ · ZOE THERAPIES · ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Πληροφορίες και εγγραφές:

Zoe Therapies

Αναλήψεως 5 Πανόραμα, Θεσσαλονίκη.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2313088480, 6977134627

Flight School Chania
Aerial arts ,Yoga & Traditional massage

Ελευθερίας 83, Πασακάκι Χανία Κρήτης
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 28210 79806 & 6934583344

info@zoespa.gr | www.zoespa.gr